Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ķiploku zupa ar kūpinātu vistu

Ķiploku zupa ar kūpinātu vistu

FOTO: Ilze Birģele

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 kaltētas baltmaizes šķēles
  • 1 glāze baltvīna
  • 1 l vistas buljona
  • 10 ķiploka daiviņas
  • 2 kūpināti vistu šķiņķi (vai citi gabali)
  • 1 tējkarote karija
  • Saldais krējums
  • Zaļumi
  • Sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kaltēto baltmaizi pārlej ar baltvīnu un atstāj izmirkt. Ķiploka daiviņas sasmalcina, sakarsētā eļļā apcep. Izmērcēto baltmaizi saberž vai sablendē ar vīnu, pārlej ceptajiem ķiplokiem., pievieno arī buljonu un uz mazas uguns vāra apmēram 20 minūtes. Tad zupā liek sagrieztu kūpinātās vistas gaļu, pievieno kariju, sāli, piparus un vēlreiz uzvāra. Lej zupas šķivjos, pievieno saldo krējumu un pārkaisa ar zaļumiem.
    Kaltēto baltmaizi pārlej ar baltvīnu un atstāj izmirkt. Ķipl...

    FOTO: Ilze Birģele

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas