Kus-kus

Sastāvdaļas

  • Vistas, liellopu un jēra gaļa vienādā daudzumā, burkāni, kāļi, kāposti, ziedkāposti, selērijas, pētersīļi, sīpoli, garšvielas

Pagatavošana

120 min.
  1. Sautēt visu gaļu līdz mīksta, pēdējo pusstundu pievienot saknes, sagrieztas lielos gabalos, vienlaicīgi uz smalka sieta uzberot kus-kus putraimus, kas būs gatavoti buljona tvaikos. Par cik tas ir Ziemeļāfrikas valstu ēdiens, tad cūkgaļa netiek lietota. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi