Veggie griķīši

Sastāvdaļas

  • 200 g griķu
  • 1 /2tējk. sāls
  • 1 liels sīpols
  • 1 sarkanā paprika
  • 4 daiviņas ķiploka
  • Nedaudz eļļas
  • Kurkuma
  • Kaltēti pētersīļi
  • Oregano/raudene

Pagatavošana

30 min.
  1. Sālsūdenī katliņā uzvāram griķus līdz tie gandrīz gatavi.
  2. Uz dziļākas pannas pavisam nelielā eļļas daudzumā apcepam sakapātu sīpolu, ķiploku, papriku. Liekam klāt griķus, pielejam nedaudz ūdeni un ļaujam sautēties. Šajā brīdī pievienojam arī garšvielas, - kurkumu, oregano, pētersīļus un ko vēl paši vēlas. Izmaisam un liekam pannai vāku.
  3. Pēc kādām +/- 5 minūtēm vai tad, kad griķīši izdzēruši visu ūdeni, ēdiens gatavs!
  4. *
  5. Garšvielu daudzums pēc ieskatiem un ar tām var variēt, bet manuprāt bez kurkumas nekādi, to tā pavairāk arī var bērt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi