Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Desasgala strīpainās kokletes

2009. gada 7. novembris
Foto: Egils Kuprijanovs
Pamatmasā variaciju ir tā teikt '' brivā pilotāža , manas meitenes saka ka visgardakā esot tieši maizīte .Šai variācijai nosaukumu deva jaunakā meita atnākot no skolas , dzivojam ''Desasgalā'', Ogres aprinņķī ( ziņkārīgie un attapīgie noteikti atradīs uz rajona kartes ).Bišku aptrūkās maizītes un pamēģināju kartupeļu stienišus ,bet tie m.... krīt nost kad cep,tā ka sanāca fri ar kokletēm (mūsmājās tāds mīļvārdiņš sanāca )
Pagatavošana
40 min
1. baltmaizi sagriež stienišos kotletes platumā.
Foto: Egils Kuprijanovs
2. iejauc masu kotletēm no :
3. vistas gaļas
4. griķu pārslas
5. ola
6. Čedaras siers
7. tomatu mērce
8. piparmētru tēja
Foto: Egils Kuprijanovs
9. Gaļas porcijas panē ar baltmaizes stienišiem ,cep uz lēnas uguns zem vāka apm.5 min
Foto: Egils Kuprijanovs
10. Požarska kotletes variācija.Parasti taisu ar kubikos sagrieztu '' aizpērno '' maiziti
Uz augšu