Šokolādes un kokosrieksta kūka :)

4 1

Sastāvdaļas

  • 50 g šokolādes
  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 80 g cukura
  • 1 tējkarote vanilēncukura
  • 2 olas
  • 2 /3 glāzes miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 2 ēdamkarotes piena
  • 20 g kokosrieksta skaidiņas
  • 1 tējkarote kakao
  • Pūdercukurs
  • Šokolādes mērce

Pagatavošana

90 min.
  1. Šokolādi sasmalcina un ūdens peldē izkausē. Sviestu , cukuru , vanilīncukuru un šķipsniņu sāls saputo. Pa daļām pievieno istabas temperatūrā paturētas olas. Tad pievieno miltus, cepamo pulveri, iemaisa pienu. Trešdaļā mīklas iemaisa kokosrieksta skaidiņas, pārējai mīklai pievieni izkausēto šokolādi un kakao.
  2. Ietaukotā veidnē ieklāj pusi brūnās masas,virsū liek baltās kokosrieksta masas pikas.Pārklāj ar atlikušo šokolādes masu un nolīdzina. Sakarsētā krāsnī 180 grādu temperatūrā cep apmēram 30 minūtes. Atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru. Gabalos sagrieztu pārlej ar šokolādes mērci vai kādu cita deserta mērci. :)
    Ietaukotā veidnē ieklāj pusi brūnās masas,virsū liek baltās...

Komentāri

Lāsma 2011. gada 19. janvāris 20:55
bet kā viņa izskatās kopumā?
un vai garšo labi arī bez visādām mērcēm?
meklēju torti dāvanai
Alīna Dzilna 2010. gada 25. aprīlis 16:44
Tiko izcepām & ir ļoti garšīga :-)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti