Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Šokolādes un kokosrieksta kūka :)

Šokolādes un kokosrieksta kūka :)

FOTO: Elīna Labrence

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 50 g šokolādes
  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 80 g cukura
  • 1 tējkarote vanilēncukura
  • 2 olas
  • 2 /3 glāzes miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 2 ēdamkarotes piena
  • 20 g kokosrieksta skaidiņas
  • 1 tējkarote kakao
  • Pūdercukurs
  • šokolādes mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Šokolādi sasmalcina un ūdens peldē izkausē. Sviestu , cukuru , vanilīncukuru un šķipsniņu sāls saputo. Pa daļām pievieno istabas temperatūrā paturētas olas. Tad pievieno miltus, cepamo pulveri, iemaisa pienu. Trešdaļā mīklas iemaisa kokosrieksta skaidiņas, pārējai mīklai pievieni izkausēto šokolādi un kakao.
  2. Ietaukotā veidnē ieklāj pusi brūnās masas,virsū liek baltās kokosrieksta masas pikas.Pārklāj ar atlikušo šokolādes masu un nolīdzina. Sakarsētā krāsnī 180 grādu temperatūrā cep apmēram 30 minūtes. Atdzesē un pārkaisa ar pūdercukuru. Gabalos sagrieztu pārlej ar šokolādes mērci vai kādu cita deserta mērci. :)
    Ietaukotā veidnē ieklāj pusi brūnās masas,virsū liek baltās...

    FOTO: Elīna Labrence

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rasols ar tunci

Rasols ar tunci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas