Vistas fileja kraušķīgajā alus mīklā

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • Pankūku mīkla
  • Alus (jebkurš)

Pagatavošana

30 min.
  1. Pankūku mīklai pievieno ūdeni, pusi uz pusi ar alu. ( Lieli alus cienītāji var jaukt tikai ar alu.)
  2. Smalkās strēmelītēs sagriež vistas fileju.
  3. Uzkarsē pannā eļļu, diezgan lielu daudzumu, vismaz 1,5 cm biezumā lai pārklāj pannu.
  4. Vistas strēmelītes samērcē mīklā un liek cepties. Cept vajag 'ļoti uzmanīgi, jo mīkla ātri piedeg.
  5. Kad ap vistiņu "apcepusies" zeltaini brūna mīklas kārtiņa, kas izskatās kā uzpūtusies, gabaliņš gatavs.
  6. Pasniedz ar salātiem.

Komentāri

Vinita 2009. gada 4. novembris 13:38
Krabju nūjiņas arī šitā var cept!
Vinita 2009. gada 4. novembris 12:08
es to fileju pirms cepšanas mazliet iemarinētu piem.sojas mērcē.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi