Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sutināta bute ar citroniem

2009. gada 3. novembris
Foto: Jānis Pīlādzis
Pagatavošana
25 min
1. Iztīri zivtiņu no visa liekā,ar nazi pārgriez gareniski no galvas līdz astej par galveno asaku tā lai vari iebērzt gazšvielas ,sagriez citronu šķēlēs ,notīri ķiploku ,kad esi visu sagatavojis ķeries klāt zivij.Zivtiņā rūpīgi ierīvē garšvielas , tai skaitā arī ķiploku, bet nu skaties kā nu kuram tas ķiploks iet pie dūšas.Kad zivtiņa ir sagatavota tad sāc sildīt pannu vēlams ar vāku ,kad panna iesilusi liec virsū sviestu ,kad sviests izkusis krāmē uz pannas citrona ripiņas un liec zivi uz citroniem , bet pielūko tā lai neskarās pie pannas , bet gan atrodās uz citronu šķelītēm liec virsū vāku un ļauj gatavoties palaikam apgrozi.Gatavošanās laiks apmēram 10.minūtes ,kad zivtiņa gatava pārber pāri ar dillēm,garšīgi pie aliņa.
Uz augšu