Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Dzeltenās lēlas / moong dall

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 /2 glāze lēcu
  • 2 sīpoli
  • 1 tejkarote kurkums
  • 1 /2 tējkarote čilly pulvera
  • Sāls un ēļļa pēc vajadzības
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomazgā lēcas aukstā ūdenī un atstāj tās mērcēties aukstā ūdenī
  2. kādas 15/20 min.
  3. Ielej ūdeni pannā un tam pievieno sāli, kurkumu, čilli un lēcas.
  4. Sautē uz lēnas uguns ja nepieciešams ik pa laikam pievieno ūdeni izveidojot
  5. dzeltenu masu.
  6. Sacep sīpolus kamēr tie ir zeltaini brūni.
  7. Pasniedz ar rīsiem pārkaisot pāri saceptos sīpolus var arī uzbērt koriandru(svaigu)

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas