Dzeltenās lēlas / moong dall

Sastāvdaļas

  • 1 /2 glāze lēcu
  • 2 sīpoli
  • 1 tejkarote kurkums
  • 1 /2 tējkarote čilly pulvera
  • Sāls un ēļļa pēc vajadzības

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomazgā lēcas aukstā ūdenī un atstāj tās mērcēties aukstā ūdenī
  2. kādas 15/20 min.
  3. Ielej ūdeni pannā un tam pievieno sāli, kurkumu, čilli un lēcas.
  4. Sautē uz lēnas uguns ja nepieciešams ik pa laikam pievieno ūdeni izveidojot
  5. dzeltenu masu.
  6. Sacep sīpolus kamēr tie ir zeltaini brūni.
  7. Pasniedz ar rīsiem pārkaisot pāri saceptos sīpolus var arī uzbērt koriandru(svaigu)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi