Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sarkanās lēcas

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 /2 glāze sarkano lēcu
  • 1 /2 glāze ūdens
  • 1 liels sīpols
  • 2 ķiplok daiviņas
  • 1 glāze sasmalcinātu tomātu (bez mizas)
  • 1 ēdam karote ingvera
  • 2 tēj.karotes paprika
  • 2 ēdam karotes koriandra
  • 1 /2 ēdam karotes sāls
  • 1 ēdam karote garam masala (garšvielu maisījums)
  • 1 svaigs čilli
  • 1 /2 ēdam karotes kurkuma
  • Sāls un eļļa pēc vajadzības
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomazgā lēcas aukstā ūdenī un pamērcē tās apmēram 20 min.
  2. Uzkarsētā pannā ielej eļļu un liek cepties ķiplokus un ingveru,
  3. tad smalki sagrieztu sīpolu. Sīpolus cep kamēr tie ir zeltaini brūni,
  4. tad pievieno tomātus un visas nepieciešamās garšvielas un kad tas ir apmaisīts pielej ūdeni.
  5. Masai pievieno lēcas un sautē 15/20 min, ja nepieciešams pievieno vēl ūdeni.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas