Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Ceptu baklažānu kanapē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Baklžāni 2-3 gab
  • Valrieksti tīrīti apmēram 1gl
  • Ķiploki – 2-3 daiviņas
  • Žāvētās melnās plūmes apmēram 300 gr
  • Baklžānus var griezt arī gareniski un sasmērēto šķēlīti sarullēt un saspraust ar irbulīti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Baklažānus sagriež apmēram 0.7 cm biezās ripiņās un kārtīgi apcep no abām pusēm gatavus (brīdinājums-izlietosies daudz eļļas). Ripiņas likt uz papīra dvieļiem, lai nosusinātu lieko eļļu. Uz atdzisušajām ripiņām uzsmērē sekojošu masu:
  2. Riekstus, ķiplokus un plūmes samaļ gaļasmašīnā , masai pievieno majonēzi, tā lai veidotos tāda masa, kuru var uzsmērēt uz cepto baklažānu ripiņām. Masai pievieno melnos maltos piparus, sāli (ja vajag) un pēc gaumes citas garšvielas (kariju, kaltētas vai svaigus zaļumus). Dekorē ar paprikas šķēlīti, dzērveni un pētersīļa lapiņu (arī pēc gaumes).
  3. Baklžānus var griezt arī gareniski un sasmērēto šķēlīti sarullēt un saspraust ar irbulīti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Fiksie vecmāmiņas pīrādziņi bez raudzēšanas

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 27. aprīlis 15:22 27.04 15:22
Produkti, kurus ikdienā nevajadzētu ēst nevienam (2)
Garšīgi, bet labuma nekāda

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas