Gardā soļanka

2009. gada 30. oktobris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
130 min
1. Gaļu sagriež pāris gabalos un liek vārīties. Pieliek lauru lapas, sāli, piparus. Vāra apmēram 1h. Gurķīšus sagriež salmiņos un vāra atsevišķi, pēc uzvārīšanās vāra 5 min, tad tos liek kastrolī, kur vārās gaļa. Kartupeļus sagriež salmiņos. Burkānu sarīvē un sagriež sīpolu. Desu arī sagriež salmiņos. Kad gaļa jau gatava, liek uz pannas cepties sīpolus un burkānus, izņem gaļu no buljona un sagriež salmiņos, tad kopā ar desu liek pannā cepties pie sīpoliem un burkāna. Kartupeļus pievieno zupai. Kad viss ir apcepies, pievieno garšvielas un tomātu pastu, apcep 5 min un visu izlej kasrtolī. Vāra vēl 10 min. Pasniedz ar krējumu un dažām olīvēm.
Uz augšu