Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Gardā soļanka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g liellopu gaļas
  • 400 g vārītas desas
  • 5 marinēti gurķīši
  • 5 kartupeļi
  • Sīpols
  • Burkāns
  • 100 g tomātu pastas
  • Eļļa
  • Garšvielas
  • Olīvas
  • Krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

130 min.
  1. Gaļu sagriež pāris gabalos un liek vārīties. Pieliek lauru lapas, sāli, piparus. Vāra apmēram 1h. Gurķīšus sagriež salmiņos un vāra atsevišķi, pēc uzvārīšanās vāra 5 min, tad tos liek kastrolī, kur vārās gaļa. Kartupeļus sagriež salmiņos. Burkānu sarīvē un sagriež sīpolu. Desu arī sagriež salmiņos. Kad gaļa jau gatava, liek uz pannas cepties sīpolus un burkānus, izņem gaļu no buljona un sagriež salmiņos, tad kopā ar desu liek pannā cepties pie sīpoliem un burkāna. Kartupeļus pievieno zupai. Kad viss ir apcepies, pievieno garšvielas un tomātu pastu, apcep 5 min un visu izlej kasrtolī. Vāra vēl 10 min. Pasniedz ar krējumu un dažām olīvēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas