Auzu pārslu biezputra ar ķirbjiem

Sastāvdaļas

  • 80 -100g auzu pārslu
  • 1 šķēle ķirbja[apmēram 200g]
  • 1 ābols
  • 1 /2 1 ūdens vai piena,vai piens un ūdens vienādĀs attiecībās
  • Medus pēc garšas
  • Šķipsniņa rīvēta muskatrieksta

Pagatavošana

50 min.
  1. Auzu pārslas pārlej ar pusi ūdens vai piena un noliek uzbriest.ķirbi nomizo,sagriež gabaliņos vai rupji sarīvē,ābolu nomizo,izņem serdi,sagriež šķēlītēs.liek katlā un sautē,līdz ķirbji un āboli mīksti.pielej vārītu šķidrumu,pieber šķipsniņu sāls,muskatrieksta,pievieno uzbriedušās auzu pārslas un apmaisot vāra dažas minūtes.gatavā biezputrā iemaisa medu.
  2. V A R I A N T S-Ķirbju vietā izmantot var arī kabačus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi