Sākums > Receptes > Uzkodas

Krāsnī cepta paprika

2009. gada 19. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
2. Papriku sagriež strēmelītēs, apziež ar eļļu, apkaisa ar sāli.
3. Ieklāj cepešpannā cepamo papīru, uz tā kārto papriku un liek karstā cepeškrāsnī.
4. Pēc 10 minūtēm izņem pannu, vēlreiz apziež papriku ar eļļu un cep vēl 10 minūtes, līdz tā kļūst viegli brūna.
5. No eļļas, etiķa, sāls, pipariem un pētersīļiem pagatavo mērci, kārto papriku uz šķīvja un pārlej tai mērci. Ēd kopā ar maizi.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu