Ar malto gaļu pildīti patisoni

Sastāvdaļas

  • Patisonus
  • Malto gaļu
  • Sīpolu
  • Ķiploku
  • Olu
  • Vārītus rīsus
  • Sieru
  • Garšvielas

Pagatavošana

40 min.
  1. Patisonus pārgriez šķērsām uz pusēm,izņem sēklas un pildi ar gaļas masu(maltajai gaļai pievieno olu, garšvielas, sasmalcinātu sīpolu un ķiploku, vārītus rīsus). Liec cepešpannā un cep krāsnī, kamēr mīksti(aptuveni 40 minūtes). Kad cepšanas laiks jau tuvojas beigām, pārkaisi pildītos patisonus ar rīvētu sieru. Lai labi garšo=)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi