Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Panētas vistas filejas strēmelītes saldskābajā mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas fileja
  • 2 olas
  • 2 ĒK milti
  • 1 ĒK kartupeļu ciete
  • Ķīnas saldskābā mērce
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas fileju sagriež strēmelītēs, sasāla un sapiparo.
  2. Sakuļ 2 olas, pievieno miltus, kartupeļu cieti un pievieno vistas fileju, visu samaisa.
  3. Uzkarsē katliņā eļļu un cep vistas fileju zeltaini brūnu. Kad gaļa gatava panā ielej salskābo mērci un pievieno vistas fileju, pasautē 10 minūtes un volaaa pusdienas vai vakariņas gatavas.
  4. Var ēst kopā gan ar rīsiem vai ar makaroniem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas