Kāpostu pīrāgs

2009. gada 13. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Sarīvē uz rupjās rīves sviestu, pieliek skābo krējumu, miltus un sāli, iemīca mīklu, kamēr nelīp pie rokām. Tad mīklu uz 30min ieliek ledusskapī.
2. Kāpostu sagriež un pārlej ar verdošu ūdeni, tad nokāš un liek uz pannas apcepties kopā ar smalki sagriztiem sīpoliem. Kad apcepti, sajauc ar sakapātām olām un pievieno sāli, piparus pēc garšas.
3. Mīklu sadala 2 daļās. Vienu izrullē tā, lai pa visu plāti sanāk un ieklāj, tad uzber masu ar kāpostiem un izlīdizna pa plāti.
4. Izrullē otro daļu mīklas, liek virsū pildījumam. Saspaida maliņas visapkārt, lai viss pīrāgs noslēgts.
5. Liek cepeškrāsnī un cep kamēr zeltaini brūns.

Labu apetīti!
Uz augšu