Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Kāpostu pīrāgs

Kāpostu pīrāgs

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 300 g skābā krējuma
  • 1 paciņa sviesta
  • milti (kamēr atlīp no rokām)
  • Pildījumam:
  • 1 neliels kāposts
  • 2 sīpoli
  • 6 cieti vārītas olas
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Taukvielas cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sarīvē uz rupjās rīves sviestu, pieliek skābo krējumu, miltus un sāli, iemīca mīklu, kamēr nelīp pie rokām. Tad mīklu uz 30min ieliek ledusskapī.
  2. Kāpostu sagriež un pārlej ar verdošu ūdeni, tad nokāš un liek uz pannas apcepties kopā ar smalki sagriztiem sīpoliem. Kad apcepti, sajauc ar sakapātām olām un pievieno sāli, piparus pēc garšas.
  3. Mīklu sadala 2 daļās. Vienu izrullē tā, lai pa visu plāti sanāk un ieklāj, tad uzber masu ar kāpostiem un izlīdizna pa plāti.
  4. Izrullē otro daļu mīklas, liek virsū pildījumam. Saspaida maliņas visapkārt, lai viss pīrāgs noslēgts.
  5. Liek cepeškrāsnī un cep kamēr zeltaini brūns.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas