Kāpostu pīrāgs

3 1
Kāpostu pīrāgs
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 300 g skābā krējuma
  • 1 paciņa sviesta
  • milti (kamēr atlīp no rokām)
  • Pildījumam:
  • 1 neliels kāposts
  • 2 sīpoli
  • 6 cieti vārītas olas
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Taukvielas cepšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Sarīvē uz rupjās rīves sviestu, pieliek skābo krējumu, miltus un sāli, iemīca mīklu, kamēr nelīp pie rokām. Tad mīklu uz 30min ieliek ledusskapī.
  2. Kāpostu sagriež un pārlej ar verdošu ūdeni, tad nokāš un liek uz pannas apcepties kopā ar smalki sagriztiem sīpoliem. Kad apcepti, sajauc ar sakapātām olām un pievieno sāli, piparus pēc garšas.
  3. Mīklu sadala 2 daļās. Vienu izrullē tā, lai pa visu plāti sanāk un ieklāj, tad uzber masu ar kāpostiem un izlīdizna pa plāti.
  4. Izrullē otro daļu mīklas, liek virsū pildījumam. Saspaida maliņas visapkārt, lai viss pīrāgs noslēgts.
  5. Liek cepeškrāsnī un cep kamēr zeltaini brūns.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Gita 2012. gada 28. jūlijs 13:51
Nē, šai mīklai raugu nevajag!!!!!
Andris 2012. gada 25. jūlijs 11:44
Un vai mīklai raugu nevajag?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize