Gardums no žāvētiem lašu vēderiņiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg žāvētu lašu vēderiņu
  • 4 -6 vidējas ķiploka daiviņas

Pagatavošana

30 min.
  1. Lašu vēderiņus rūpīgi attīra no ādas un spurām, svarīgi, lai bļodā nonāk arī vērtīgie lašu tauki. Ar ķiplokspiedi piespiež ķiploka daiviņas. Tālāk ir divas iespējas - masu samalt gaļas mašīnā vai sablenderēt ar rokas blenderi. Gatavo masu pilda mazās burciņās (es izmantoju mazās tomātu pastas burciņas) un liek ledusskapī.
  2. Garšīgi uz maizītes!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi