Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Upeņu - ābolu drumstalu kūka

2009. gada 7. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Garšīgi ar svaigu piparmētru tēju. Ja negaribās upenes var izmantot jebkuras citas ogas vai augļus.
Pagatavošana
60 min
1. Nemizotus ābolus sagriež šķēlēs.
2. Izkausē sviestu - tam jābūt mīkstam, nevis šķidram - un pievieno cukuru un vanilīncukuru. To visu samaisa.
3. Mīklu mīca, pakāpeniski pievieno visus miltus. Masai jābūt drumstalainai.
4. Saliek kūkas formā ābolus, pārkaisa upenes un visam pāri ķepina mīklu.
5. Cep 200 grādos aptuveni 30 min. vai kamēr virskārta kļūst zeltaini brūna.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu