Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinēti kāposti ar gurķiem un āboliem

Marinēti kāposti ar gurķiem un āboliem

FOTO: Ilze Lipska

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kāposti
  • Gurķi
  • Tomāts
  • Āboli
  • Dilles
  • Upeņu lapas
  • Marinādei:
  • 2 l ūdens
  • 5 ēd. k. sāls
  • 5 ēd. k. cukura
  • 400 ml etiķa 9%
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sagriež kāpostus.
    Sagriež kāpostus.

    FOTO: Ilze Lipska

  2. Kārto burciņā - upeņu lapa uz diļļu kāti, kāposts, ābols, gurķis, kāposts.
    Kārto burciņā  - upeņu lapa uz diļļu kāti, kāposts, ābols, g...

    FOTO: Ilze Lipska

  3. Citā burciņā atkal gurķa vietā tomāts, vai arī abi divi. Divas vienādas burciņas nekad nesanāks!
  4. Uzvāra marinādi, etiķi pielej pašās beigās, kad jau uguns noslēgta.
  5. Tad lej burciņās, liek pasterizēties 20 minūtes.
  6. Aizskrūvē un apgāž otrādi, lai atdziest.

    Lai labi garšo!
    Aizskrūvē un apgāž otrādi, lai atdziest.

Lai labi garšo!

    FOTO: Ilze Lipska

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīta biezpiena plācenīši

Rīta biezpiena plācenīši

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas