Sākums > Receptes > Salāti

Augļu salāti ar majonēzi

2009. gada 2. oktobris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
15 min
1. Augļus sagriež palielos gabaliņos:
2. banānus gareniski un tad 0,5cm biezos mēnestiņos;
3. mandarīna šķēlītes uz pusēm horizontāli;
4. vīnogas gareniski uz pusēm un izņem kauliņus;
5. bumbieri nomizotu gareniski sadala 4 daļās un tad sagriež šķērsām palielos gabaliņos kā banānu.
6. Pievieno pakāpeniski brokastu majonēzi Spilvas dzelteno. Var kādu citu trekno majonēzi, bet tai jābūt pēc konsistences biezai, iedzeltenai-skaistai un maigai pēc garšas. Majonēzi nedrīkst pārdozēt! Samaisa un liek uz brīdi,ledusskapī lai salāti paliek vēsi. Tad var pasniegt stikla traukā.
7. Zilās vīnogas neizskatās jauki kopā ar majonēzi.
8. Nepiemirstiet, ka nedrīkst sagriezt pārlieku smalki!
Uz augšu