Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Makaroni ar malto gaļu

Makaroni ar malto gaļu

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas cūkgaļas
  • 300 g makaronu
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 1 galviņa vidēja sīpola
  • 3 vidēji tomāti
  • Garšvielas pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sacep mato gaļu, kad gaļa pusgatava pievieno ļoti smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku un tomātus. Tomātus iepriekš var noblanšēt un novilkt miziņu.
  2. Pēc tam pievieno garšvielas pēc garšas.
  3. Paralēli vāra makaronus, kad tie gatavi pievieno pie maltas gaļas un visu samaisa kopā.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas