Makaroni ar malto gaļu

Makaroni ar malto gaļu
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas cūkgaļas
  • 300 g makaronu
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 1 galviņa vidēja sīpola
  • 3 vidēji tomāti
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

45 min.
  1. Sacep mato gaļu, kad gaļa pusgatava pievieno ļoti smalki sagrieztu sīpolu un ķiploku un tomātus. Tomātus iepriekš var noblanšēt un novilkt miziņu.
  2. Pēc tam pievieno garšvielas pēc garšas.
  3. Paralēli vāra makaronus, kad tie gatavi pievieno pie maltas gaļas un visu samaisa kopā.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

liiva 2014. gada 21. maijs 15:42
Paldies!! Loti garshigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni