Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinētas sviesta pupiņas

Marinētas sviesta pupiņas

FOTO: Ilze Lipska

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sviesta pupiņas
  • Pipari
  • Dilles
  • Baziliks
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • Marinādei uz 3 l ūdens:
  • 6 ēd. k. cukura
  • 6 ēd. k. sāls
  • 300 ml etiķis (9%)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Pupiņas nomazgā. Tālāk pupiņas sagriež gabaliņos.
    Pupiņas nomazgā. Tālāk pupiņas sagriež gabaliņos.

    FOTO: Ilze Lipska

  2. Burciņās liek dilles, baziliku, ķiplokus, sīpolus, piparus, vienu lauru lapu, kārto kopā ar sviesta pupiņām.
    Burciņās liek dilles, baziliku, ķiplokus, sīpolus, piparus,...

    FOTO: Ilze Lipska

  3. Top marināde. Uz 3 litriem ūdens liek 6 ēd. k. sāls, un 6 ēd. k. cukura (zinu ka šīs proporcijas mēdz būt ļoti dažādas..) un 300 ml etiķa 9%. Etiķi pievieno tad kad ūdens ar sāli un cukuru ir uzvārījies.
  4. Tad karstu marinādi lej burciņā, bet burciņas liek karsēties ūdenī.
  5. Kopumā karsēju 15 minūtes, un lieku jau karstā ūdenī, bet nekādā gadījumā ne verdošā. grādiem jābūt apmēram 75-80.
  6. Pēc tām 15 minūtēm ņem burciņas ārā, aizgriež vāciņus, un apveļ otrādi (arī lai paskatītos, vai netek garām).
  7. Tad, kad burciņas atdzisušas, nes uz pagrabu!

    Lai labi garšo!
    Tad, kad burciņas atdzisušas, nes uz pagrabu!

Lai labi ga...

    FOTO: Ilze Lipska

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas