Kabaču biezeņzupa ar kausēto sieru

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Viens vidējs kabacis
  • 5 kartupeļi
  • 3 ēd.k. jebkāda kausētā siera
  • 2 dārzeņu buljona kubiņi
  • 400 ml ūdens

Pagatavošana

45 min.
  1. Kabaci, kartupeļus nomizo, kabaci sagriež gabaliņos, kartupeļus - šķēlītēs, liek katlā ar pusi ūdens un vāra līdz mīksti, uz beigām pievienojot buljona kubiņus. Kad dārzeņi gatavi, tos sablenderē un pievieno kausēto sieru. Kad siers zupā iemaisīts, pievieno atlikušo ūdens daudzumu, katlu liek uz uguns un uzvāra līdz pirmajam burbulim.
  2. Zupu pasniedz ar maizes grauzdiņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi