Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zeltaini ceptie kartupeļi

Zeltaini ceptie kartupeļi

FOTO: Depositphotos.com

Ņem vērā - kartupeļus liek vienā kārtā, nedrīkst bērt daudz, jo tad neizcepsies tik brūni. Nedrīkst žēlot arī taukvielas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi (tik, lai saietu uz pannas)
  • 1-2 ēd. k. sāls
  • Eļla cepšanai
  • Dilles pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlēs. Noskalo aukstā ūdenī.
  2. Ieliek bļodā un pieber klāt sāli. Kartupeļus kārtīgi nobrucina ar sāli.
  3. Uz uzkarsētas pannas ar gana lielu daudzumu eļļas, liek cepties kartupeļus, cep vienmērīgi no visām pusēm, katru kartupeli apgriežot līdz tie ir zeltaini brūni!
    Pasniedz ar sasmalcinātām dillēm!

    Labu apetīti!
    Uz uzkarsētas pannas ar gana lielu daudzumu eļļas, liek cept...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas