Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zeltaini ceptie kartupeļi

2009. gada 19. septembris
Foto: Depositphotos.com
Ņem vērā - kartupeļus liek vienā kārtā, nedrīkst bērt daudz, jo tad neizcepsies tik brūni. Nedrīkst žēlot arī taukvielas.
Pagatavošana
20 min
1. Kartupeļus nomizo un sagriež šķēlēs. Noskalo aukstā ūdenī.
2. Ieliek bļodā un pieber klāt sāli. Kartupeļus kārtīgi nobrucina ar sāli.
3. Uz uzkarsētas pannas ar gana lielu daudzumu eļļas, liek cepties kartupeļus, cep vienmērīgi no visām pusēm, katru kartupeli apgriežot līdz tie ir zeltaini brūni!
Pasniedz ar sasmalcinātām dillēm!

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu