Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Biešu marinēšana

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg mazu biešu, ūdens. Marinādei
  • 300 g šķīduma, kurā vārītas bietes, 300 g spirta etiķa, 1 tējkarote sāls, 150 g cukura, 5 balto piparu graudiņi, 10 krustnagliņas, dažas diļļu ziedkopas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Bietes vāra ūdenī gandrīz mīkstas. Nokāš šķidrumu citā traukā. Bietes nomizo, beržot zem tekoša ūdens (uzvelciet gumijas cimdus).
  2. Katlā iemēra marinādes sastāvdaļas. Vārošā marinādē ieliek bietītes un vāra 5-8 minūtes.
  3. Bietes liek kārtām ar diļļu ziedkopām mazās burciņās. Uzlej karstu marinādi. Burciņas

Konservējumi

Jaunākās receptes