Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Tomāti bez mizas savā sulā

Tomāti bez mizas savā sulā

FOTO: Depositphotos.com

Par tomātiem konservu bundžās var aizmirst, jo tev būs pašam savi!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 kg tomātu (3 kg atlasīti likšanai burciņā, 2 kg sulas pagatavošanai)
  • 1 litram sulas:
  • 1 ēd. k. sāls
  • 2 ēd. k. cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Daļu tomātu, kuri ir vienāda lieluma, stingri, blanšē, novelk miziņu.
  2. Kārto sterilās burkās.
  3. Atlikušos tomātus (var būt ar defektiem, pārāk mīksti vai lieli) katliņā sautē 10 minūtes.
  4. Tad karstus izberž caur sietu. Iegūto biezsulu uzvāra, uz 1 litru pieber 2 ēdamkarotes cukuru, 1 ēdamkaroti sāls un lej burkās uz tomātiem. Bez garšvielām!
  5. Burkas pasterizē un aizvāko.

    Lai labi garšo!
    Burkas pasterizē un aizvāko.

Lai labi garšo!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas