Tomāti bez mizas savā sulā

Tomāti bez mizas savā sulā
Foto: Depositphotos.com
Par tomātiem konservu bundžās var aizmirst, jo tev būs pašam savi!

Sastāvdaļas

  • 5 kg tomātu (3 kg atlasīti likšanai burciņā, 2 kg sulas pagatavošanai)
  • 1 litram sulas:
  • 1 ēd. k. sāls
  • 2 ēd. k. cukura

Pagatavošana

60 min.
  1. Daļu tomātu, kuri ir vienāda lieluma, stingri, blanšē, novelk miziņu.
  2. Kārto sterilās burkās.
  3. Atlikušos tomātus (var būt ar defektiem, pārāk mīksti vai lieli) katliņā sautē 10 minūtes.
  4. Tad karstus izberž caur sietu. Iegūto biezsulu uzvāra, uz 1 litru pieber 2 ēdamkarotes cukuru, 1 ēdamkaroti sāls un lej burkās uz tomātiem. Bez garšvielām!
  5. Burkas pasterizē un aizvāko.

    Lai labi garšo!
    Burkas pasterizē un aizvāko.

Lai labi garšo!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi