Sākums > Receptes > Konservējumi

Tomāti bez mizas savā sulā

2009. gada 11. septembris
Foto: Depositphotos.com
Par tomātiem konservu bundžās var aizmirst, jo tev būs pašam savi!
Pagatavošana
60 min
1. Daļu tomātu, kuri ir vienāda lieluma, stingri, blanšē, novelk miziņu.
2. Kārto sterilās burkās.
3. Atlikušos tomātus (var būt ar defektiem, pārāk mīksti vai lieli) katliņā sautē 10 minūtes.
4. Tad karstus izberž caur sietu. Iegūto biezsulu uzvāra, uz 1 litru pieber 2 ēdamkarotes cukuru, 1 ēdamkaroti sāls un lej burkās uz tomātiem. Bez garšvielām!
5. Burkas pasterizē un aizvāko.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu