Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
D
Diana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es tik tagad sāku iepazīt virtuvi (tas ir - kut ko reāli dzīvē gatavot - no saldajiem vienreiz vārīju mannā putru, to pašu nācās izmest :( )
Lai nu kā - vakar izmģināju šo recepti...
Problēmas bija tikai ar mīklu -nezinu, bet man vajadzēja 2-3 vairāk krējuma , lai visu dabūtu vienā masā.. tad vēl man gribējās saldāku, kaut gan jau tā daudz vairāk liku cukuru, bet tas varbūt tāpēc, ka man bija citas ogas un mazliet vairāk....
Taču vīrieši bija sajūsmā - jo nēesot ne pārāk salda, ne sausa...
ko vēl varu pateikt - izskatījās un smaržoja pasakaini..

Paldies par recepti, kas ir izklāstīta soli pa solim..:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Labsa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ideāla kūka! Sanāca nepārsaldināta. Papildus svarīgi izņemt no formas, lai maliņa paliek kraukšķīga. Ābolu ievārījuma vietā izmantoju KOK ābolu biezeni. Nekāda vaina un ziemas vidū ideāls aizvietotājs. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Labsa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ideāla kūka! Sanāca nepārsaldināta. Papildus svarīgi izņemt no formas, lai maliņa paliek kraukšķīga. Ābolu ievārījuma vietā izmantoju KOK ābolu biezeni. Nekāda vaina un ziemas vidū ideāls aizvietotājs. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
m
marta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
izskatās ļooooti labi! eju izmēģināt!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes