Komentāri
4
Jaunākie
Vecākie
Es tik tagad sāku iepazīt virtuvi (tas ir - kut ko reāli dzīvē gatavot - no saldajiem vienreiz vārīju mannā putru, to pašu nācās izmest :( )
Lai nu kā - vakar izmģināju šo recepti...
Problēmas bija tikai ar mīklu -nezinu, bet man vajadzēja 2-3 vairāk krējuma , lai visu dabūtu vienā masā.. tad vēl man gribējās saldāku, kaut gan jau tā daudz vairāk liku cukuru, bet tas varbūt tāpēc, ka man bija citas ogas un mazliet vairāk....
Taču vīrieši bija sajūsmā - jo nēesot ne pārāk salda, ne sausa...
ko vēl varu pateikt - izskatījās un smaržoja pasakaini..
Paldies par recepti, kas ir izklāstīta soli pa solim..:)
Lai nu kā - vakar izmģināju šo recepti...
Problēmas bija tikai ar mīklu -nezinu, bet man vajadzēja 2-3 vairāk krējuma , lai visu dabūtu vienā masā.. tad vēl man gribējās saldāku, kaut gan jau tā daudz vairāk liku cukuru, bet tas varbūt tāpēc, ka man bija citas ogas un mazliet vairāk....
Taču vīrieši bija sajūsmā - jo nēesot ne pārāk salda, ne sausa...
ko vēl varu pateikt - izskatījās un smaržoja pasakaini..
Paldies par recepti, kas ir izklāstīta soli pa solim..:)
Vērtējums
Atbildēt
Ideāla kūka! Sanāca nepārsaldināta. Papildus svarīgi izņemt no formas, lai maliņa paliek kraukšķīga. Ābolu ievārījuma vietā izmantoju KOK ābolu biezeni. Nekāda vaina un ziemas vidū ideāls aizvietotājs. :)
Vērtējums
Atbildēt
Ideāla kūka! Sanāca nepārsaldināta. Papildus svarīgi izņemt no formas, lai maliņa paliek kraukšķīga. Ābolu ievārījuma vietā izmantoju KOK ābolu biezeni. Nekāda vaina un ziemas vidū ideāls aizvietotājs. :)
Vērtējums
Atbildēt
izskatās ļooooti labi! eju izmēģināt!!!
Vērtējums
Atbildēt