Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ceptas ribiņas

Ceptas ribiņas

FOTO: Edīte Ogorodnikova

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Majonēze
  • Garšvielas
  • Ribiņa
  • Eļļa
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Traukā ieliek majonēzi un garšvielas
    Traukā ieliek majonēzi un garšvielas

    FOTO: Edīte Ogorodnikova

  2. Ieliek bļodā ribiņas un atstāj uz 30 minūtēm, lai ievelkas.
    Ieliek bļodā ribiņas un atstāj uz 30 minūtēm, lai ievelkas.

    FOTO: Edīte Ogorodnikova

  3. Paņem cepešpanna ieliek cepamo papīru, ielej ūdeni un pielej eļļu.
    Paņem cepešpanna ieliek cepamo papīru, ielej ūdeni un pielej...

    FOTO: Edīte Ogorodnikova

  4. Saliek ribiņas un liek cepeškrāsnī.
    Saliek ribiņas un liek cepeškrāsnī.

    FOTO: Edīte Ogorodnikova

  5. Kad viena puse izcepusies apgriež un cep otru pusi.
    Kad viena puse izcepusies apgriež un cep otru pusi.

    FOTO: Edīte Ogorodnikova

  6. Ribiņas gatavas.
    Ribiņas gatavas.

    FOTO: Edīte Ogorodnikova

  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu kūka karstā dienā

Zemeņu kūka karstā dienā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas