Marinētas beciņas savā sulā

5 1

Sastāvdaļas

  • Beciņas (vai baravikas) 1 kg
  • Marinādei
  • 200 g ūdens
  • Lauru lapas 2 - 3 gab
  • Krustnagliņas 2 - 3 gab
  • Melnie pipari 5 graudi
  • Smaržīgie pipari 5 graudi
  • Kanēlis naža gals
  • Citronskābe naža gals
  • Beigās sāls 1 ēd. k
  • Etiķa esence 2 tējk
  • Kad liek burkā - eļļa nedaudz pa virsu

Pagatavošana

60 min.
  1. Notīra beciņas vai baravikas, sagriež nelielos gabalos. Katliņā ielej ūdeni, pieliek garšvielas (izņemot sāli un esenci un eļļu), ieber beciņas un vāra aptuveni 30 - 45 minūtes, kamēr beciņas gatavas, pieliek sāli un esenci un pilda izkarsētās burkās, pa virsu uzlej eļļu un aizvāko ar noplaucētiem vāciņiem.

Komentāri

Ija 2010. gada 8. septembris 15:34
Veikalā nav ( teorētiski, ja esi īpaši piekasīgs laucinieks, arī vienīgajā veikalā praktiski nav ) . Tirgū ir.
Maija 2010. gada 5. septembris 14:59
1-esences karote = 8līdz 9 etiķa karotes
POP 2010. gada 5. septembris 09:25
kā aizvietot divas karotes etiķa esenci??? Kā zināms esenci pie mums pārdot aizliegts,bet tādu krājumu man mājās nav.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi