Krāsnī cepti kartupeļi ar ķiploku

Krāsnī cepti kartupeļi ar ķiploku
Foto: Depositphotos.com
Ja palikuši vārīti kartupeļi no iepriekšējās dienas, tad droši var izmantot arī tādus. Ietaupīsi gan laiku cepot, gan darbu mizojot.

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Ķiploks
  • Kaltēti garšaugi pēc izvēles
  • Sāls
  • Pipari
  • Taukvielas

Pagatavošana

45 min.
  1. Kartupeļus nomizo, sagriež vidēja lieluma gabaliņos. Iesmērē veidni ar taukvielām un saliek kartupeļus. Apkaisa ar garšvielam un garšaugiem - tostarp sasmalcinātu ķiploku, kas piešķirs īpašu aromātu. Var apslacīt arī ar olīveļu un ieliet veidnē nedaudz ūdens, lai nepiedeg.
  2. Kartupeļus cep cepeškrāsnī 200C kamēr mīksti, taču ieteicams ik pa laikam apmaisīt. Cep līdz skaisti zeltaini, viegli kraukšķīgi.

    Lai labi garšo!
    Kartupeļus cep cepeškrāsnī 200C kamēr mīksti, taču ieteicams...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi