Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Krāsnī cepti kartupeļi ar ķiploku

Krāsnī cepti kartupeļi ar ķiploku

FOTO: Depositphotos.com

Ja palikuši vārīti kartupeļi no iepriekšējās dienas, tad droši var izmantot arī tādus. Ietaupīsi gan laiku cepot, gan darbu mizojot.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kartupelis
  • Ķiploks
  • Kaltēti garšaugi pēc izvēles
  • Sāls
  • Pipari
  • Taukvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Kartupeļus nomizo, sagriež vidēja lieluma gabaliņos. Iesmērē veidni ar taukvielām un saliek kartupeļus. Apkaisa ar garšvielam un garšaugiem - tostarp sasmalcinātu ķiploku, kas piešķirs īpašu aromātu. Var apslacīt arī ar olīveļu un ieliet veidnē nedaudz ūdens, lai nepiedeg.
  2. Kartupeļus cep cepeškrāsnī 200C kamēr mīksti, taču ieteicams ik pa laikam apmaisīt. Cep līdz skaisti zeltaini, viegli kraukšķīgi.

    Lai labi garšo!
    Kartupeļus cep cepeškrāsnī 200C kamēr mīksti, taču ieteicams...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Laša Wok

Laša Wok

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas