Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Krāsnī cepti kartupeļi ar ķiploku

2005. gada 29. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Ja palikuši vārīti kartupeļi no iepriekšējās dienas, tad droši var izmantot arī tādus. Ietaupīsi gan laiku cepot, gan darbu mizojot.
Pagatavošana
45 min
1. Kartupeļus nomizo, sagriež vidēja lieluma gabaliņos. Iesmērē veidni ar taukvielām un saliek kartupeļus. Apkaisa ar garšvielam un garšaugiem - tostarp sasmalcinātu ķiploku, kas piešķirs īpašu aromātu. Var apslacīt arī ar olīveļu un ieliet veidnē nedaudz ūdens, lai nepiedeg.
2. Kartupeļus cep cepeškrāsnī 200C kamēr mīksti, taču ieteicams ik pa laikam apmaisīt. Cep līdz skaisti zeltaini, viegli kraukšķīgi.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu