Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Kartupeļu biezeņ zupa

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 l dārzeņu buljona
  • 750 g kartupeļu
  • 100 g burkānu
  • 50 g selerijas sakņu
  • 1 sīpols
  • 100 g skāba krejuma
  • 2 ēd .k eļļas
  • 2 lauru lapas, sāls, 20 gr sīpolloku
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus notīra, sagriež kubiņos, burkānus un selerijas saknes sagriež ripiņās, sīpolus smalki sasmalcina.Visu apcep eļļā, pielej nedaudz ūdeni ,pieliek sāli un sautē 30 min katliņā ar vāku. Dārzeņiem pievieno buljonu un vāra 15 min. Tad visu sablenderē viendabīgā masā. Pasniedz pārkaisītu ar sasmalcinātiem lociņiem un pievieno skābo krejumu.
  2. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu  sacepums - kuģelis

Kartupeļu sacepums - kuģelis

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas