Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Cepumi-"žagariņi"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 gr.-milti
  • 5 -6 gab.- olas
  • 100 gr.-cukura
  • 50 gr.-pūdercukura
  • 50 gr.-salda krējuma
  • 50 gr.-degvīna
  • 10 gr.-sāls
  • 1 l.-eļļa (vārīšanai)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Samaisa olas, krējumu, cukura, sāli un dagvīnu. Ieliet to visu traukā ar miltiem un samīcīt cietā mīklā. Ļauj 1. stundu nostāvēties. Izveltnē un sagriež plānās strēmelēs: apmēram -4.cm. platas un 10.cm. garas. Viducī iegriež "pogcaurumu". Tad izvēr vienu galu caur "pogcaurumu". Met vērdošā eļļā un vāra kamēr uzpeld virspusē, uzpūšās un paliek iedzeltevi, apmēram 1-2 minūtes. Ar putukaroti izvejo un ieliek traukā. Pārkaisa ar pūdercukuru. LABU APETĪTĪ.....
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķi korejiešu gaumē

Gurķi korejiešu gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas