Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Siļķu mērce

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Siļķes- 2; žāvēta desa vai gaļa; sīpols
  • Milti- 2ēd.k; sk.krējums, rupjmaize-ķieģelītis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Uztaisa "nedēļas pārskatu" ledusskapī: visus apkaltušos desu galiņus un cīsiņus vai žāvēto gaļiņu sagriež un kopā ar sīpolu uz palielas pannas viegli apcep. Uz avīzes uzber 2 ēd.k ar kaudzi miltu, kuros apvārta 1-2 tīrītas bez asakas sālītas siļķes(var būt jau pamīkstas). Sīpolus ar gaļu nobīda pannas malā, siļķi liek lai apcepas, apgriež, ja iespējams. Kad tā sāk jukt ārā, pannā visam pāri saber atlikušos miltus un visu, kopā maisot, pamazām lej klāt ūdeni vai pienu. Nedauz pavāra apmaisot, lai milti uzbriest. Pasniedz bļodiņās ar krējumu un ķieģeļa rupjmaizi. nu kā?

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas