Sautējums ar papriku un liellopa gaļu

Sautējums ar papriku un liellopa gaļu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopa gaļas
  • 3 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 zaļā paprika
  • 5 tomāti
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Ūdens

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagriež gaļu un cep uz pannas.
  2. Kad gaļa ir gatava, tad to ieber katlā, kurā gatavos sautējumu. Pārlej ar nelielu daudzumu ūdens.
  3. Tad apcep burkānus līdz tie kļūst viegli zeltaini, pievieno sasmalcinātu sīpolu, apcep visu kopā. Pievieno katlā pie gaļas. Šajā brīdī katlā pievieno arī sagrieztus kartupeļus.
  4. Papriku sagriež palielos gabalos un strauji apcep uz pannas, tad ber iekšā katlā sautēties. Pievieno visam sāli un piparus.
  5. Un pēdejais - sagriež tomātus un liek katlā. Visu kopā sautē līdz kartupeļi mīksti.

    Labu apetīti!
    Un pēdejais - sagriež tomātus un liek katlā. Visu kopā sautē...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi