Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautējums ar papriku un liellopa gaļu

Sautējums ar papriku un liellopa gaļu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopa gaļas
  • 3 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 zaļā paprika
  • 5 tomāti
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagriež gaļu un cep uz pannas.
  2. Kad gaļa ir gatava, tad to ieber katlā, kurā gatavos sautējumu. Pārlej ar nelielu daudzumu ūdens.
  3. Tad apcep burkānus līdz tie kļūst viegli zeltaini, pievieno sasmalcinātu sīpolu, apcep visu kopā. Pievieno katlā pie gaļas. Šajā brīdī katlā pievieno arī sagrieztus kartupeļus.
  4. Papriku sagriež palielos gabalos un strauji apcep uz pannas, tad ber iekšā katlā sautēties. Pievieno visam sāli un piparus.
  5. Un pēdejais - sagriež tomātus un liek katlā. Visu kopā sautē līdz kartupeļi mīksti.

    Labu apetīti!
    Un pēdejais - sagriež tomātus un liek katlā. Visu kopā sautē...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas