Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautējums ar papriku un liellopa gaļu

2009. gada 19. augusts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Sagriež gaļu un cep uz pannas.
2. Kad gaļa ir gatava, tad to ieber katlā, kurā gatavos sautējumu. Pārlej ar nelielu daudzumu ūdens.
3. Tad apcep burkānus līdz tie kļūst viegli zeltaini, pievieno sasmalcinātu sīpolu, apcep visu kopā. Pievieno katlā pie gaļas. Šajā brīdī katlā pievieno arī sagrieztus kartupeļus.
4. Papriku sagriež palielos gabalos un strauji apcep uz pannas, tad ber iekšā katlā sautēties. Pievieno visam sāli un piparus.
5. Un pēdejais - sagriež tomātus un liek katlā. Visu kopā sautē līdz kartupeļi mīksti.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu