Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
J
Jevgenija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Evijai. Laikam tas varetu nozīmēt tādu procesu, ka , nu apjej ar marinādi, tas viena reize. tad atkarība no receptes, ka ieteikts, vai nu notur noteiktu laiku un izlej marinadi atkal katlā, vai līdz atdzišanai, tad marinādi uzvara atkal un lej burkā pāri gurķiem, tā otra reize, un tā trešoreiz pārlejot, vāciņu beidzot ciet!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inuta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
3x apliet,tas ir ar karstu marinādi:))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
evija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
ko nozime 3 reizes apliet.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
jolanta smilga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai nevar lietot parasto etiķi?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes