Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kabači ar maltās gaļas pildījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mazi kabači - 4
  • Cauraudzis speķis - 8 šķēles
  • Buljons - 150 ml
  • Pildījumam
  • Maltā gaļa - 350-400 g
  • Sīpols - 1
  • Sāls, pipari, kajēnas pipari
  • Zaļumi (dilles, pētersīļi)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Kabačus pārgriež gareniski uz pusēm un izņem sēklotni. Pārkaisa ar nelielu daudzumu sāls.
  2. Gatavo pildījumu - malto gaļu sajauc ar sīki sakapātu sīpolu, sasmalcinātiem pētersīļiem un dillēm, garšvielām. Piepilda kabaču pusītes, saliek tās kopā un katru aptin ar 2 šķēlēm cauraudža.
  3. Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, liek tajā kabācus un pārlej ar karstu buljonu. Liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem, sautē 30-35 min.
  4. Labi garšo gan ar rīsiem, gan vārītiem vai cetiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas