Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Avenes upeņu sulā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Avenes
  • Upeņu sula
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Burkās ber avenes un pārlej ar karstu upeņu sulas sīrupu (uz 1l sulas 500 g cukura). Pasterizē 80 grādos 1/2l burciņas 7-8 min., 1l - 12-14 min.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas