Apreibušās ogas

Sastāvdaļas

  • Zemenes,upenes,banāni -katras ogas cik gribas
  • Cukurs- 1kg uz 1kg ogām
  • Vaniļas jukurs- 1paciņa
  • Kanēļa standziņa
  • Degvīns

Pagatavošana

50 min.
  1. Apber zemenes un upenes ar cukuru, liekam uz 12 stundām ievilkties.
  2. Zemenes, upenes, banānus( iepriekš sagrieztus) liek vārīties, pievienojam kanēļa standziņu, uz straujas uguns uzvāra, nosmeļ putas, pielej degvīnu,pieber vaniļas cukuru, vāra uz lēnas uguns minūtes 10. Noņem katlu no uguns, daļēji sablenderē, tā lai var izškirt daļu no ogām, un karstu pilda burkās, aizvāko, apsedz, lai burkas izkarst.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi