Gardais ķiršu ievārījums

Gardais ķiršu ievārījums
Foto: Depositphotos.com
Ievārījumam vislabāk der tumši nogatavojušies skābie ķirši.

Sastāvdaļas

  • 1 kg ķiršu (bez kauliņiem)
  • 0.5 kg ievārījuma cukura vai 1 kg parasta cukura

Pagatavošana

30 min.
  1. Iztīrītas ogas pārkaisa ar cukuru un atstāj uz vairākām stundām.
  2. Radušos sīrupu kopā ar neizšķīdušo cukuru ber katlā un uzvāra. Karstā sīrupā ber ogas un uz mazas uguns vāra ~20 min.
  3. Karstu lej burkās un aizvāko.

    Lai labi garšo!
    Karstu lej burkās un aizvāko.

Lai labi garšo!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

liga 2012. gada 8. jūlijs 16:10
Es visus ievārījumus vāru 3 reizes .Mazliet uzvāru ,vāku virsū ,nākamajā -tāpat un trešājā ,tad uzvāru un burkās .Kāpēc? Ievārījumam nemainās krāsa ,kā tas notiek ilgi vārot un garša arī kā svaigām ogām. Galvenais ,ka nav jāstāv pie katla ilgi -

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi