Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Klasiski marinētas bietes

Klasiski marinētas bietes

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g biešu
  • 1 l ūdens
  • 65 g cukura
  • 1.5 ēd. k. esences
  • Ķimenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Bietes novāra, pievienojot naža galu sāls, atdzesē aukstā ūdenī, sagriež šķēlītēs vai salmiņos.
  2. Marināde: vārot ūdeni, pievieno cukuru un ķimenes pēc saviem ieskatiem, beigās pievieno esenci. Pārlej bietēm.
  3. Var lietot nepasterizējot, var pasterizēt ziemai pie 85 grādiem 20 minūtes un aizvākot.

    Lai labi garšo!
    Var lietot nepasterizējot, var pasterizēt ziemai pie 85 grād...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 16. oktobris 16:12 16.10 16:12
Produkti, kas palielina trauksmes sajūtu (3)
Visu ar mēru!

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas