Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Kraukšķīgie baklažāni

Kraukšķīgie baklažāni

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Šādi pagatavotu baklažānu tu, iespējams, vēl nebūsi baudījis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 baklažāni
  • 1/2 glāze/s rīvmaizes
  • 3 olas
  • 100 g eļļas
  • 1/2 tējk. kaltētu zaļumu
  • Sāls
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Baklažānus sagriež ripās, pārkaisa sāli un atstāj uz 30 min.
  2. Sajauc rīvmaizi ar kaltētiem zaļumiem. Sakuļ olas.
  3. Nosusina baklažānus, pārkaisa piparus, apmērcē sakultās olās un apviļā rīvmaizē. Cep eļļā no abām pusēm līdz veidojas zeltaina garoziņa.
    Pasniedz ar kādu sev tīkamu auksto mērci.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas