Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Kabači dārzeņu maisījumā un tomātu sulā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Jaunie kabači - 1 kg
  • Eļļa - 100 ml
  • Dārzeņu maisījums
  • Burkāni - 600 g
  • Sīpoli - 100 g
  • Selerijas sakne - 80 g
  • Pētersīļasakne - 80 g
  • Eļļa - 25-30 ml
  • Sāls, pipari
  • Zaļumi (dilles, selerija, pētersīļi)
  • Tomātu marinādei
  • Tomātu sula - 1 l (vislabāk - svaigi spiesta)
  • Etiķis - 100 ml
  • Sāls - 30 g
  • Cukurs - 50 g
  • Malta paprika - 1 ēd.karote
  • Smaržīgie pipari - 12 graudiņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Dārzeņu maisījumam sagriež saknes un sīpolus. Apcep eļļā katru atsevišķi, pēc tam sajauc kopā, pievieno sasmalcinātus zaļumus, sāli, piparus.
  2. Sajauc marinādi - tomātu sulu, etiķi, sāli, cukuru - un uz mazas uguns vāra 15 min. Pievieno garšvielas un vāra vēl 1 min.
  3. Kabačus sagriež ripās 2-3 cm biezumā, apcep eļļā.
  4. Burkās liek kārtām kabačus un dārzeņu maisījumu, pārlej tomātu marinādi. Burkas sterilizē ~80 min. (1 l burkas)
  5. Minētais daudzums paredzēts divām 1l burkām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas