Ogu kēksiņi

2009. gada 1. augusts
Foto: Janis Rainis
Porcija paredzēta 12 kēksiņiem. Ja gribās saldākus, pievieno veselu glāzi cukura.
Pagatavošana
40 min
1. Sajauc sviestu ar cukuru, tad pievieno olu. Kad cukurs izšķīdis, pielej klāt pienu un samaisa.
2. Otrā bļodā sajauc sausās sastāvdaļas - miltus, cepamo pulveri un sāli.
3. Šķidro masu ielej miltu bļodā un sajauc, bet ne pārāk ilgi. Tad pievieno ogas. Ja ogas ir saldētas, tās nedaudz apvārta miltos, lai mīkla neiekrāsojas.
4. Mīklu liek kēksu formā. Virsiņas var apkaisīt ar cukuru. . Cep 200 grādos 25 minūtes.

Lai labi garšo!
Uz augšu