Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Marinētu kabaču uzkoda

Marinētu kabaču uzkoda

FOTO: Gunta

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 jaunie kabacīši
  • 2-3 daiviņa/s ķiploka
  • 4 ēd. k. olīveļļas vai augu eļļas
  • 3 ēd. k. baltvīna etiķa
  • Pētersīļa zaļumi
  • 1 ēd. k. medus
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

130 min.
  1. Kabačus ar dārzeņu nazi sagriež gareniski pēc iespējas plānākās šķēlītēs. Liek traukā, pārkaisa sāli un atstāj ievilkties (~ uz 30 min.) līdz kabači sāk suloties. Izveidojušos sulu nolej, kabačus uzmanīgi nospiež.
  2. Gatavo marinādi. Sajauc eļļu, baltvīna etiķi, medu, pievieno sasmalcinātus zaļumus, sīki sakapātu ķiploku, piparus, kārtīgi visu sajauc.
  3. Pārlej kabačus ar marinādi un sajauc, trauku nosedz ar plēvi un liek ledusskapī marinēties.
  4. Kabacīši ēšanai būs gatavi pēc 2 stundām, tomēr vislabākā garša tiem būs tikai nākamajā dienā.

    Lai labi garšo!
    Kabacīši ēšanai būs gatavi pēc 2 stundām, tomēr vislabākā ga...

    FOTO: Gunta

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas