Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Gailenes marinādē

Gailenes marinādē

FOTO: Gunta

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg gaileņu
  • 1 glāze etiķa
  • 1 /3 glāze ūdens
  • 1 ēd. k. sāls
  • 1 tējk. cukura
  • 5 smaržīgie pipari
  • Lauru lapa
  • 3 krustnagliņas
  • Kanēļa standziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sēnes notīra, lielākām nogriež kātiņus.
  2. Notīrītās sēnes liek katlā, pārlej ar ūdeni un uzvāra. Pieber sāli un uz lēnas uguns vāra 20 min. Ja vārīšanas laikā rodas putas, tās nosmeļ.
  3. Pēc tam sēnes saber caurdurī un notecina. 4) Katlā lej ūdeni ar etiķi un uzvāra. Pievieno sēnes un garšvielas, vāra uz lēnas uguns 20-30 min., strauji atdzesē.
  4. Atdzisušās sēnes liek burciņās tā, lai marināde noklāj virsējās sēnes.
  5. Ja sēnēm vēlas asāku un neparastāku garšu, marinādei var pievienot dažas ripiņas čilli (bez sēklām).
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas