1. Sēnes nomazgā un sagriež vai labāk saplucina ar rokām
2. Sīpolus smalki sagriež
3. Pētersīļus smalki sagriež
4. Katlā vai pannā uzkarsē eļļu un liek cepties sīpolus.
5. Pēc 2-3 min pievieno pētersīļus
6. Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi ber iekšā sēnes un uzreiz samaisa. Uzliek vāku un ik pēc 3-5 min apmaisot ļauj sutināties. Jāsutina tā, lai neiztvaiko viss šķidrums, tad vajadzēs mazāk kefīra.
7. Pēc 15 - 25 minūtēm pievieno kefīru un samaisa. Ļauj uzmest burbuli un mērce gatava.
9. P.S. Ja veikalā nav šāda kefīra var izmantot krējumu 10%. Var likt tikai skābo krējumu vai jaukt 50/50 ar saldo 10% krējumu.