Kukurūzas biezputra ar tomātiem, sieru un olīvām

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 200 g kukurūzas putraimi
  • 550 ml dārzeņu buljons
  • 2 olas
  • 15 melnās olīvas bez kauliņiem
  • 5 tomāti
  • 150 g fetas siers
  • 1 sakapāts ķiploks

Pagatavošana

30 min.
  1. Jāuzvāra buljons. Nepārtraukti maisot, iesijā buljonā kukurūzas putraimus un nevārot, ik pa brīdim apmaisot turpini karsēt 15min. Sakul olas un kārtīgi iemaisi biezputrā. Tomātus jāsagriež sķēlēs, olīvas jānotecina un siers - jāsadrupina. Kukurūzas biezputru uzziest uz plāts, uz kuras uzklāts cepampapīrs. Jākārto virsū tomāti, olīvas, jāuzber virsū ķiplociņus un sadrupinātais siers. Liekam 200 grādu karstā cepeškrāsnī un cepam aptuveni 15 minūtes!
  2. Lai labi garšo :)

Komentāri

K. 2016. gada 3. februāris 11:25
Labs, aromātisks ēdiens. Tikai varbūt putraimus vajadzētu ilgāk pasutināt vai arī iepriekš izmērcēt, lai būtu mīkstāki.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni