Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu biezenis ar baziliku

Ābolu biezenis ar baziliku

FOTO: Viktorija

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zaļie āboli
  • Baziliks
  • Saldais krējums
  • Cukurs
  • Citrons ( der arī laims)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Ābolus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
    Ābolus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.

    FOTO: Viktorija

  2. Tad aplej ar izspiestu citrona sulu, lai nepaliek tumši (es izmantoju laimu). Ābolu biezieni var arī mazliet pavārīt ar baltvīnu un cukuru - tad būs saldāks.
    Tad aplej ar izspiestu citrona sulu, lai nepaliek tumši (es...

    FOTO: Viktorija

  3. Saldo krējumu saputo ar cukuru un pievieno ābolu biezeni.
    Saldo krējumu saputo ar cukuru un pievieno ābolu biezeni.

    FOTO: Viktorija

  4. Baziliku sakapā un pievieno biezenim.
  5. Tad vēlreiz jāuzputo un jāliek ledusskapī uz kādu stundu.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Laša Wok

Laša Wok

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas