Nektarīni ar vaniļas krēmu

Sastāvdaļas

  • Nektarīni - 2
  • Cukurs - 50 g
  • Pūdercukurs - 2 ēd.kar
  • Vaniļas pāksts - 1/2
  • Saldais krējums - 150 g
  • Viskijs - 1 ēd.kar

Pagatavošana

25 min.
  1. Vaniļas pāksti pārgriež, izņem sēklas kopā ar mīkstumu. Pievieno sēklas, mīkstumu un pusi pāksts saldajam krējumam. Karsē uz mazas uguns 5 min., pēc tam atdzesē. Izņem vaniļas pāksti.
  2. Sakuļ saldo krējumu kopā ar pūdercukuru.
  3. Nektarīnus sagriež gabaliņos, liek seklā katliņā, pievieno cukuru un karsē uz mazas uguns līdz veidojas sīrups (apm. 5 min.). Pielej viskiju un aizdedzina. Kad liesma nodziest, ņem katliņu nost no uguns un atdzesē.
  4. Pasniedz augstās glāzēs - vispirms liek krēmu, virsū - nektarīnus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi