Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Blendēta aukstā tomātu zupa jeb gaspačo

Blendēta aukstā tomātu zupa jeb gaspačo

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

10
porcijas
  • 1 l tomātu savā sulā
  • 100 g sarkanās paprikas
  • 1 zilais sīpols
  • 100 g Fetas siera
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. maltu piparu
  • 3 tējk. olīveļļas
  • Baziliks pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ielej traukā tomātus savā sulā ar visu šķidrumu.
  2. Sagriež sīpolu un papriku mazos gabaliņos, ber pie tomātiem - visu sablendē.
  3. Pieber klāt sāli un piparus, pievieno olīveļļu. Ja garšo asi ēdieni var pievienot nedaudz adžiku. Visu samaisa.
  4. Lej zupu bļodā, vidū ieliek karoti Feta siera un rotā ar svaigu bazilika lapiņu.

    Lai labi garšo!
    Lej zupu bļodā, vidū ieliek karoti Feta siera un rotā ar sva...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas